KURUTMA SERGENLİĞİ Yazıcı Görünümü
Yazdır

Meyve ve sebzelerin niteliklerini kaybetmeden, sağlıklı ve katma değeri yüksek olarak kurutulup pazara sunulmalarını sağlamak amacı ile üretilmektedir.

Özel hammadde bileşimi ve dokuma özelliği ile dayanıklı olup, uzun yıllar kullanılabilir, ekonomiktir.

Kullanım alanları :

Biber, domates, patlıcan, kabak, bamya, nane, kekik gibi sebzelerin
Üzüm, dut, erik, kaysı, incir, kiraz, vişne gibi meyvelerin
Fıstık, fındık, ceviz gibi yemişlerin

kurutulma işlemi esnasında alt sergenliği olarak kullanılmaktadır.

Faydaları :

Toplanan mahsullerin kalite ve niteliklerinden bir şey kaybetmeden sağlıklı bir şekilde kurutulmasını sağlayarak verimliliği artırırlar.
Kurutma işlemi sonrasında sergenlik yüzeyindeki kalıntılar örtü içerisine nüfuz etmediği için kolaylıkla temizlenebilir.
Sergenliğin imalat özelliklerinden dolayı, kurutma esnasında ürünlerin küf, bakteri ve aflatoksin gibi hastalıklardan korunmasına yardımcı olur.
Özel hammadde bileşimi, dokuma özelliği ve UV katkısı ile uygun saklama koşullarında muhafaza edilerek defalarca kullanıma olanak verir.

Kurutma sergenliklerimiz temel olarak siyah ve beyaz renklerde üretilmekte olup, isteğe bağlı ebat ve renklerde imal edilebilmektedir.


Teknik Özellikler :  
Ürün Adı Kurutma Sergenliği
Katalog Numarası UR - 2010
Hammadde Türü PP
Renk Siyah / Beyaz ve istenilen renkler
UV Katkısı İsteğe bağlı
En (min/max-cm)  100< en <600
Boy  İstenilen boyda
Dokuma Sıklığı  İstenilen sıklıkta
Ağırlık (gr/m2)  50< gr/m2 <150
   
 


 
Başlıksız-1